Tuesday, May 15, 2012

tanggungan terbaru aku~ anak besi... haha

herm..pe la aku nieh x pasal2 dapat anak besi nih? hahaha...

no no no... bukan son/ daughter k... tapi besi yg beranak ni...

setaun lepas.. aku jaga cucu besi jek..ingat x kat cucu aku CT 110 modenas gold tu??

ha... tu cucu aku.. x la berat aku rase nanggung mkan minum die haa...

karang......... mak cucu aku... kire anak aku besi aku la...

yang datang mintak nak dijaga... kih3...

nilah mak CT 110 aku tuh.........introduce to you all...

my gold Saga FLX ~ yang cuba mengemiskan perut aku setiap bulan...hehe..

(PERHATIAN...SEMUANYA HANYALAH GAMBAR HIASAN)
SEBAB SEBENARNYE............................

aku pown blom tgk keta aku nieh...ade kat kg........... huk3................................

novel idaman



post yang ini simple jek...
just nak sharing novel idaman aku..
yang aku dok tunggu tunggu kat pesta buku pwtc ari tu..
tapi sampai jenuh aku menunggu,
rupenye naseb belom menyebelahi aku...
hahahha..

so.................................inilah die...
SUNAN MUSAFIR...harap2 bleh dapat novel ni bulan depan.. orait??

lau dapat yang kat bawah ni lagi best