Sunday, October 6, 2013

JDR punye citer

Salam semua...♥

Ari ni post sy pendek je.. just nk komen pasal jdr.. hehe...

Laman tu sy bukak beberapa ketika yg lalu krna cuba carik part time tnpa melibatkan biznes mahupon kije larut malam ( u know wht i mean)... 

So sy terbukak la laman JDR ni.. herm.. mcm menarik dn mencukupi prasyarat sy.. so sy try r daftar.. syarat awal masok ialah tulis testimoni kije ni.. so pada kite tu sy pon mengarang bla bla.. sehabis baek ayat...then post....

Bile mule kije,herm mmg ade byk pluang kije..  mcm2 kompeni dan personal employer.. mntak soh taip, converting format.. mmg lau dlm bidang kije gitu mmg snang nak dpt project tu.. ( kite kena bertanding utk dpt kije tu) hehe...

Aku antar je la..then 1st kije yg aku accept ialah taip acronsym.. yg mcm password fb tu... tulis punye tulis   aku x taw bile nak end.. x de explain pon... mybe majikan aku tu x provide btul2 x.. hahahaa... so aku pon dah malas.. bayaran pulak ikot mastercard ngn paypal.. pe bendenye tu daa... haha.. aku org kampung x pakai tu sume.. kih3

So jadinye skrg walau aku x aktif dh pon JDR tu.. tp testimoni awal aku yg aku post tu msih berlegar legar di alam maya ni... adoiii... herm.... naseb... name penuh aku pulak tu... naseb labu labi daa...hahaha