Tuesday, October 14, 2014

its countdown time mommy!

Assalammualaikum semua..

Ari ni rajin pulak aku rase nak berblogging.. maybe sbb teruja menunggu kelahiran cahaya mataku yang pertama...

Apepon post aku skrg mmg akan jdi seringkas mungkin sbb skrg nak berblogging pon pakai hp je.. so leceh skit.  Ape pon story can be writed.. simple as possible.. hehehe

Simple x bererti x merapu sbb aku kan kkdg suka merapu kan.. kikiki..  tahap cakap sorang2 tu prkara biasala... kater sorang kawan aku, jgn ckp sorang2 masa pregnant.. nnti baby kuar die ingt die ada kwn..
Herm... hope not la.. tp dlu msa aku kecik2 pon mmg aku cakap sorang2 pon, reka watak2 imaginasi dan berbual dgn mereka.. tp aku bukan scizophrenia okey.. hehe.. sbb aku taw aku wujudkn watak2 tu.   Juz maybe aku dulu bosan x der kawan sepermainan, jdi aku jadi gitu.   Hehe.... alhamdulillah besarrrr jugak aku walaupon aneh macam nie.

Berbalik kpda title... skrg aku nie org kate... countdown time.. hari2 tggu sign symptom bersalin.. aku dah start cuti dh next week.. yeepy...bestnyer..
3 bulan cuti bersalin. . Love...

Aper pon mmg agak nervous menunggu masa2 bersalin nie.. aku berdoa smoga segalanya lancar nnti.. lebih penting anakku sehat, dan sempurna.. aminn...

Name ape nak gune ni nnti ye???

Mama dan papa?
Ibu dan aby?
Emak dan ayah?
Mommy dan daddy?
Ibu dan abah?

Masih bingung smpi skrg.. hehe.. any idea?

Friday, June 13, 2014

i will be a mother

Assalammualaikum...

fuhh.. lame benar x tulis entri kan..
Hehe.. sebenarnye aku malas nak tulis pakai smartphone..dulu laptop ok ag, aku rajin.laptop dah jamm.. aku pon jam sekali.sampaikn entri wajib tulis- setiap novel baru ramlee awang murshid pon aku miss... huhu..

lme x bercerita ni.. dah byk fasa baru dlm hidup aku... ingt x entri lepas? Kan aku tulis aku ngh prepare utk  mjlis kawen aku.. jeng3.... alhamdulillah.. selesai sudah.... dh 6 bulan kami bersatu... hehe... sekejap je kan masa berlalu... 


Time sarung cincin... masa ni dah sah bergelar isteri kepada azney bin seri.♥♥♥


Ha... ni gambar sanding kami.. aku upload skit2 je ya.. bulehla la wat lps syarat entri.. hehe.. layannn..



Outdoor stori... sori kak leha... dress mmg comot dah jadinye.. maklumlah... pengantinnyer brutel... hehe... 

kerana 6 bulan dh berlalu, so ketika menulis nie actually i'm mom to be... hehe.. dh nk msuk lima..nnti anniversary kami dh brdua... :D...

doakan babyku selamat dan sihat yer... semoga dia akan menjadi umat muhammad yg berguna kelak... amin...